O carte de vizita de calitate ofera clientilor si colaboratorilor incredere. Ele va reprezinta, sunt imaginea companiei dumneavostra. Cartile de vizita trebuie sa fie usor de citit, in format atractiv, colorate atent, tinand cont de specificul activitatii dumneavoastra.
Cartile de vizita sunt niste produse publicitare care contin date de contact despre o companie sau un individ. Cartile de vizita sunt un element care trebuie sa fie prezent in businessul oricui. Cartile de vizita sunt utile atat pentru businessuri obisnuite (magazine, prestari servicii diverse) cat si pentru profesiile liberale (avocat, doctor etc).
Diverse procedee dau unei carti de vizita un aer special, fin. Unul dintre aceste procedee este plastifierea cartilor de vizita adica aplicarea unui strat de plastic presat peste cartonul printat. Plasticul poate fi lucios sau mat. Initial oamenii preferau plastifierea lucioasa, dar tendinta actuala este catre carti de vizita plastifiate mat deoarece sunt mai stilate si se citesc mai usor.
Pentru a da un plus de utilitate cartilor de vizita este bine sa aveti pe fata datele de contact si sigla, iar pe spate principalele produse/servicii pe care compania dumneavoastra le comercializeaza/promoveaza. Astfel, cine primeste o carte de vizita de la dumneavoastra va sti tot timpul in ce situatie sa apeleze la serviciile dumneavoastra.
Cand va alegeti cartile de vizita trebuie sa va ganditi ca veti da cu placere acea carte de vizita cuiva pentru ca va reprezinta.

carti-vizita-1

carti-vizita.-jpg