Mape personalizate
 

Mapa de prezentare

Acest portdocument s-a transformat într-un veritabil intrument de imagine, datorită coperţilor de dimensiuni mari, confecţionate dintr-un carton gros – fapt ce oferă prestanţă întregului produs.

Personalizarea realizată prin print este protejată prin înfolierea mată sau lucioasă,  iar la interior prin aplicarea buzunarului se pot introduce, păstra şi purta documente şi prezentări diverse.

Dimensiunile calculate desfăşurat (435/305mm) permit încorporarea unor inserturi până la dimensiunea finită A4.

Fie că sunt utilizate în scop publicitar, pentru găzduirea materialelor în cadrul întâlnirilor de afaceri, pentru cadouri corporative sau pentru stocarea oricăror tipuri de documente, aceste mape de prezentare pot reprezenta un instrument util de marketing. Echipa Alicom Solutions  te poate ajuta să personalizezi mapele companiei pe care o reprezinţi punând într-o lumină elegantă imaginea impecabilă a acesteia. Utilizaţi serviciile de personalizare oferite de Alicom Solutions  pentru realizarea unor mape deosebite, putând alege dintr-o largă varietate de finisări: cu simplu sau dublu big, plastifiere lucioasă sau mată, printare alb-negru sau color, o singură faţă sau faţă-verso, embosare, imprimare folio sau timbru sec etc.